Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/xn--skovbrparken-bdb.dk/public_html/wp-content/themes/h-code/lib/admin/ReduxCore/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 358

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/xn--skovbrparken-bdb.dk/public_html/wp-content/themes/h-code/lib/admin/ReduxCore/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 380

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/xn--skovbrparken-bdb.dk/public_html/wp-content/themes/h-code/lib/admin/ReduxCore/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 384

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/xn--skovbrparken-bdb.dk/public_html/wp-content/themes/h-code/lib/admin/ReduxCore/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 411

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/xn--skovbrparken-bdb.dk/public_html/wp-content/themes/h-code/lib/admin/ReduxCore/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 423

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/xn--skovbrparken-bdb.dk/public_html/wp-content/themes/h-code/lib/admin/ReduxCore/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 433

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/xn--skovbrparken-bdb.dk/public_html/wp-content/themes/h-code/lib/admin/ReduxCore/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 445

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/xn--skovbrparken-bdb.dk/public_html/wp-content/themes/h-code/lib/admin/ReduxCore/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 466
Licitation for byggesagen i Skovbærparken - Haderslev Boligselskab

Licitation for byggesagen

Licitation for byggesagen

Posted by admin | 1. januar 2018
Ultimo november er der afholdt licitation for byggesagen og projektets rådgivere er nu ved, at vurdere de indkomne tilbud.
Inden jul, vil rådgiverne indstille til Bygherreudvalget, hvilken entreprenør som efter bedømmelsen, kan udpeges som vinder af licitationen.
Herefter kommer en periode med kontraktforhandlinger samt myndighedsgodkendelser af projektets økonomi mm.
Det går vinteren og dele af foråret med – men ultimo maj måned, vil man kunne påbegynde indretning af byggeplads og ja byggestart fra primo juni måned.
Vi vil dog gerne informere lidt nærmere om de kommende processer ved projektet, byggestart og ikke mindst genhusningsdelen, dette vil ske på et infomøde den 10.01.2017, fra kl. 19 – 21, på VUC i Haderslev. Særskilt invitation og information om mødet, udsendes medio december 2017.

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Newsletter Powered By : XYZScripts.com