Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/xn--skovbrparken-bdb.dk/public_html/wp-content/themes/h-code/lib/admin/ReduxCore/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 358
Renoveringen tager form

Renoveringen tager form

Renoveringen tager form

Posted by admin | 17. september 2018
Renoveringen af Skovvænget 48 og 50 tager form. Som det kan ses på nedenstående fotos, så er en længere periode med nedbrydning nu afløst af genopbygning. Der monteres f.eks nye vinduer, der arbejdes med nye elevatorskakte, fliser i badeværelser og ja, den første altanprøve er leveret til gennemsyn.
Der pågår endvidere opbygning af nyt tag samt en del andet arbejde, som skal danne grundlaget for de renoverede moderne boliger.
Newsletter Powered By : XYZScripts.com