Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/xn--skovbrparken-bdb.dk/public_html/wp-content/themes/h-code/lib/admin/ReduxCore/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 358
En solstrålehistorie fra byggeplads Skovbærparken

En solstrålehistorie fra byggeplads Skovbærparken

En solstrålehistorie fra byggeplads Skovbærparken

Posted by admin | 13. november 2018

Haderslev Boligselskab og vores hovedorganisation Domea vil gerne gøre en forskel og tage et socialt ansvar på tværs af organisationens boliger.
Derfor passede det rigtig godt, da af en entreprenørerne på vores byggeplads ’Skovbærparken’ i Haderslev, spurgte om vi ville være med i Ungdommens Røde Kors’ kampagne ’En Hjælpende Hånd’.
Kampagnen støtter lokale aktiviteter til udsatte børn og unge. Det kan være alt fra mentorordninger, til ferielejre eller madklubber m.m. Kampagnen sætter specifikt fokus på håndværksfagene og opfordrer danske håndværkere til at gå sammen med deres kunder om støtte til kampagnen.

Med tømrervirksomheden Hustømrerne A/S er vi derfor gået sammen om at støtte, gennem et konkret stykke arbejde på Skovbærparken.
Det betyder at pengene udspringer fra, og går til, lokalområdet, hvilket er helt i tråd med kampagnen. Samtidig har vi haft et godt samarbejde med Hustømrerne og har derigennem styrket vores netværk. Og endelig er det altid sjovere og mere givende at indgå i partnerskaber, end at støtte alene – i traditionel forstand.

Vi glæder os til at se støtten gøre gavn for udsatte børn og unge.

Newsletter Powered By : XYZScripts.com